-
-
-
 
Komiteler

Aktif Pasif Komitesi (ALCO)

Genel Müdür başkanlığında her hafta toplanan komitenin gündemini Şirketin bilançosu, aktif pasif yapısı, kaynaklar ve bu kaynakların kullanım alanları oluşturmaktadır. Ayrıca genel ekonomik veriler, mevcut siyasi ve ekonomik gelişmeler, mevzuat ve yapılacak plasmanlar görüşülmektedir.

Risk Değerlendirme Komitesi

Yüksek aktif kalitesinin korunması amacıyla her hafta toplanan Risk Değerlendirme Komitesi, kredi portföyünün oluşumu sürecinde müşteri taleplerini değerlendirmekte, titiz analizler yaparak gelen limit önerilerini karara bağlamaktadır.

Likidite Komitesi

Likidite Komitesi, mali piyasalardaki faizleri, bankalarda alınacak haftalık pozisyonları, bankaların müşterilerine uyguladığı faiz oranlarını değerlendirmek amacı ile her hafta Genel Müdür başkanlığında toplanmaktadır.

Bilgi Teknolojileri Komitesi

Müşteri beklentileri ve uzun vadeli Şirket stratejileri doğrultusunda bilişim altyapısının güncel teknolojiler ışığında yenilenmesi amacıyla son teknolojiler hakkında bilgi toplayan Bilgi Teknolojileri Komitesi, Genel Müdür başkanlığında yılda bir kez toplanmaktadır.

İnsan Kaynakları Komitesi

İnsan Kaynakları’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi’nin başkanlığında yılda bir kez toplanan komitede, şirkette görev yapan tüm çalışanların dikey ve yatay ilerlemeleri ile ilgili değerlendirmeler yapılmakta, işe yeni başlayan çalışanların oryantasyon sürecinden eğitim programlarına kadar şirketin insan kaynağı verimliliğini artırmak amacıyla çalışmalar yapılmaktadır.

FAALİYET RAPORU